RSS

>MANTAR PİZZASI

26 Ağu

>
Malzemeler

500 gr büyük boy Mantar
1 adet orta boy Domates
2 adet orta boy Sivri Biber
Sucuk tuz,karabiber,Kekik
Rende Kaşar Peyniri
Tere Yağı

Yapılışı
Mantarların sapı çıkarılıp yıkanır kararmaması için limon suyu sürülür.Yağlı Kağıt serilmiş fırın kabına veya borcam tepsisine dizilir.
Domates,Sivri Biber ve sucuklar küçük küçük doğranır sırasıyla önce sucuklat biberler ve domatesler mantarın içine doldurulur üzerine tereyağı tuz karabiber kekik ve kaşar peyniri rendesi konularak 170 fırında kızarıncaya kadar pişirilir ve sıcak servis yapılır.Çok lezzetli mutlaka denemenizi tavsiye ederim
Afiyet Olsun

 
2 Yorum

Yazan: Ağustos 26, 2010 in yemekler

 

2 responses to “>MANTAR PİZZASI

  1. CAFE PEPELA / Tavuk Suyuna Çorba Tadında

    Ağustos 26, 2010 at 3:40 pm

    >Ellerinize sağlık,mantarı severim,bu şekilde de çok lezizdir eminim..Muhabbetle!🙂

     
  2. yurdagül

    Ağustos 28, 2010 at 11:37 pm

    >ellerine sağlık gülo ablam harika görünüyo resmi

     

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: