RSS

>Kız Çocukları İçin Örgü Elbise

25 Şub

>Elbisenin Açıklaması
82 ilmek başlanıp 10 sıra düz örgüyle devam edilecek 6 sıra tekli lastik( bir düz bir tek)
Ön İçin 7 tekli lastik 7 ilmek düz bir artır dört düz bir artır sekiz düz(Kol için) 30 ilmek arka diğer kalan ilmekleri yukarda ayrılan sayılarda kol ve ön için yapın.
artırılan 3 ncü delikde saç örgüsünü büzün 8 nci burguda kolu bedenden ayırdığınız yerden 52 sıra düz örgü ör delikler için 2 ör ve bir ilmek kesip bir artırın 12 sıra düz örülüpkes ve diliklerden kurdele geçirin.
Bedeni kolu ayırdığın yerden düz ör( 2 ön ve Arka Çıkacak) 9 ncı sırada 5 ör bir artır artır 62 nci sırada tekrar 2 ör bir artır(Etek Ucu) 12 sıra ör ve kes
Cepler İçin 16 ilmek başla 3 sıra haroşa ör iki taraftan 4 ilmek artır bu dört ilmeklerde haroşa olacak artırdığımız yerden iki parmak sonra ortadan 3 tane ilmek bir al yani büzüyoruz 3 kere bu işlem yapılacak 3 sıra haroşa örülüp bitirilecek

Reklamlar
 
1 Yorum

Yazan: Şubat 25, 2009 in Çocuk Modelleri

 

One response to “>Kız Çocukları İçin Örgü Elbise

  1. ELBİSTANLI

    Şubat 26, 2009 at 3:27 pm

    >merhabalar arkadaşım, yaklaşan mevlid kandili ve kutlu doğum haftası sebebiyle yasin, kuran hatmi ve salavat okumaları başlattık.blogumu ziyaret ederek katılımını bekliyorum.şimdiden hayırlı cumalar diliyerek selamlar sevgiler bırakıyorum.

     

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: